EasyXP Review – Binaire Opties

Binaire Opties van EasyXP

Tot € 1500 welkomstbonus

Ga naar EasyXP

Gratis account

Waardering
Minimale storting € 250
Minimale inleg € 5
Welkomstbonus tot € 1500
Uitbetaling tot 100%
NL welkom NL deelnemers geaccepteerd
Lesprogramma Ja zeer compleet
Mogelijkheden Ook Forex mogelijk
Platform Volledig webbased
Storten met Creditcards (Visa, Mastercard) of overmaken

EasyXP  bedrijfsinfo

Hoewel EasyXP een van de nieuwkomers is op de binaire opties trading markt, heeft EasyXP al snel een uitstekende reputatie in de industrie verworven door hun innovatieve functionaliteit en bruikbaarheid én door hun uitstekende aanbod van asset options.
Met klanten over de hele wereld, heeft het platform een vliegende start gemaakt en heeft het inmiddels een grote aanhang van enorm trouwe klanten. Er worden geen fees gerekend door EasyXP. Dat betekent dat een succesvolle handelaar 100% van zijn eigen winst krijgt. Een simpel, duidelijk system dus.
Vanaf de eerste storting zijn bonussen beschikbaar. Als handelaar kun je kiezen voor een trade van 60-seconden, 15 minuten, 30 minuten, een uur, een dag een maand en zelfs langer. Het platform heeft alles wat je mag verwachten van een toonaangevend binary options trading platform. 
EasyXP binaire opties

Beschikbare markten

Effecten, valuta’s, grondstoffen, aandelen, binaire opties, sectoren en opties.

Klantenservice

Handelaren kunnen gebruik maken van een 24-uurs klantenservice, 7 dagen per week. Klanten krijgen persoonlijke account managers.

Welkomstbonus

EasyXP biedt een van meest royale welkom bonussen die er zijn. De bonussen worden groter als de gestorte bedragen groeien. Deze welkomstbonussen zijn een prima kans om je start kapitaal te laten groeien.
  • Bij een eerste storting tot $499 (of hetzelfde bedrag in jouw munt) zal EasyXP een bonus van 10% van het gestorte bedrag op je trading account bijstorten.
  • Bij een eerste storting tussen $500-$999 (of hetzelfde bedrag in jouw munt) zal EasyXP een bonus van 20% van het gestorte bedrag op je trading account bijstorten.
  • Bij een eerste storting tot $1000-$5000 (of hetzelfde bedrag in jouw munt) zal EasyXP een bonus van 30% van het gestorte bedrag op je trading account bijstorten.

Overige pluspunten

  • Duidelijk en helder platform
  • Innovatief en creatief met nieuwe features
  • Mooie verscheidenheid in assets
  • Trades vanaf 60 seconden
  • Achtergrond informatie online
  • Hoge instapbonus

Meer over EasyXP

EasyXP is heel goed in het combineren van hun frisse start met het grondige professionaliteit en ervaring van de oprichters. Ze bieden rollovers (prolongaties), cash-me-out, double up, en andere handelsmogelijkheden die maar weinig voorkomen bij de langer bestaande aanbieders van binaire opties.
Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van activa zoals van grondstoffen, aandelen, indices en valuta koppelingen. Het web-based platform van EasyXP is een van de meest gebruiksvriendelijke van alle in de binaire opties trading markt.
Het is duidelijk, fris, en met een minimum aan clicks kunnen handelaren van de ene trade naar de andere gaan en informatie vinden en doorlopen op mogelijkheden om te traden. Transacties worden snel verwerkt omdat het platform stabiel is. Omdat het platform web-based is, kun je het op alle mogelijke manieren bereiken zoals bijvoorbeeld via je smart-phone, tablet, laptop en pc. Erg handig om onderweg bij te blijven en te kunnen handelen. Het platform is compatible met iPhone, Android, Blackberry en Windows besturingssystemen.