Banc de Binary review – Wereld, wijsheid & winst

Banc de Binary review

Tot 100% welkomstbonus

Ga naar Banc de Binary

Gratis account

Waardering
Minimale storting € 250
Minimale inleg € 1
Welkomstbonus Wisselend, nu 100%
Uitbetaling 70% – 91%
NL welkom NL deelnemers geaccepteerd
Lesprogramma Eén op één les
Extra Gratis E-book bij inschrijving
Platform Volledig webbased
Storten met Creditcards, Moneybookers of overmaken
Banc de Binary is voor de beginende handelaar in online binaire opties de meest geschikte  broker. Hier kun je al handelen vanaf €1. Ook de ervaren handelaar zit hier goed met een uitgebreid geavanceerd aanbod in opties.
De Banc de Binary (een opties makelaar) werd opgericht in 2009 door oudgedienden van de financiele markten. Banc De Binary bewijst keer op keer dat  zijn wortels liggen binnen de aandelenhandel en forex trading. Banc De Binary zegt zelf dat de integriteit en oprechtheid van de handel een mantra bvan de organisatie is.
Banc de Binary inschrijven

Gebruiksgemak en klantenservice

Waar Banc de Binary is exceleert zijn de hoogstaande educatieve middelen die op de website worden aangeboden. Duidelijk uitleg ondersteund door video’s en ander  beeldmateriaal.Verder bieden ze een uitstekende downloadbare (gratis voor iedereen) gids samen met een stevig educatieve gedeelte. Vaak zijn deze gratis te downlaoden gidsen niet meer dan een veredelde advertentie, dit is bij de Banc de Binary eker niet het geval.
De service van houdt hiermee niet op. Er is een uitgebreide helpdesk die ook via Livechat te bereiken is. Ook is het mogelijk om telefonisch met een expert te spreken die je verder helpt met je vragen over de handel, marktinzichten en voorspellingen.

De handel

Banc De Binary heeft op haar website een uitgebreid aanbod van binaire opties. Deze worden per rubriek weergegeven en zijn makkelijk te vinden. Dit zijn: grondstoffen (o.a. olie, goud en zilver), valuta, diverse indexen (o.a. Nasdaq, S&P500) en effecten (o.a. Apple, Google).

Hoge uitbetalingspercentages tot maar liefst 90%!

De Banc de Binary weet wat uitbetalen is. Maar liefst 70% tot 90% van de inleg wordt uitgekeerd. Ook kun je gebruik maken van de zogenaamde Option Builder. Je kunt  dan toch een  percentage ontvangen zelfs als je out of the money bent.

Veiligheid

Het platform van Bank de Binary staat onder toezicht van de toezichthouder CySEC, een Cypriotische toezichthoudende instantie voor financiën.